Lanserer ekstra hvit melk

Meget melkbart: Nynorsken indikerer en tradisjonsrik drikk med røtter fra vikingtiden.

I disse identitetskritiske dager har mange etterspurt varer som representerer deres personlighet. En vare som signaliserer hva du står for, men ikke kan approprieres av andre kulturer og livssyn.

Produktansvarlig og kampanjefører Nina April Fürst sitter utålmodig i sin Hugo Boss-dress klar for å svare på spørsmål rundt nylanseringen.
Dere påstår at melka deres er ekstra hvit – er det sant eller bare et reklamestunt?
– Ikke bare er den hvit, den er et symbol på hvit overlegenhet, akkurat slik venstresiden lenge har påstått.
Hva vil det si?
– Mesteparten av verden er laktoseintolerante. Men jo hvitere vi er, jo lenger nord vi bor, jo bedre tåler vi laktose. For nordmenn nærmer dette seg 100 %. Vår Heil mjølk er fremstilt på en helt spesiell måte for å frembringe en melk med enda mer laktose.

Rett fra kua: Du serverer ikke ultranasjonalister homogenisert melk!

Hvordan har dere klart å lage en slik melk?
– Produkthemmeligheter. Men norsk rødt fe har allerede en ganske laktoserik melk fra kyr som er avlet gjennom generasjoner for å inntas i norske tarmsystem og vi fôrer dem proteinholdig og energirik mat med glukose og sørger for å holde stressnivået nede med norsk natur og sindige bønder med nordlig gemytt. Drikker du denne melka, skal du være sikker på at du signaliserer at du synes andre raser er underordnet.
Dere har laget en melk som ikke skal kunne inntas av andre enn nordmenn?
– Nei, absolutt ikke. Den ekstra laktosen gir mange fordeler for konsumenten som billig energikilde, bedre energifordeling på trening og bedre restitusjon og bedre opptak av kalsium som ytterligere forsterker knoklene. Det til og med forbedrer bakterikulturen i magen for bedre opptak av næring. At bare nordiske kropper takler dette, er ikke vår feil. Men det gir hvite mennesker et fortrinn i livet som andre bare kan drømme om.
Men dere framstiller det som om melka er ekstra hvit rent fargemessig?
– Og det er den også! Norske kyr produserer melk med høyt innhold av fett og proteiner som skaper den hvite fargen. I tillegg fôrer vi dem et strengt kosthold basert på høy, silo og korn for å hindre at de får i seg karoten fra planter som potensielt vil gjøre melka gulere. Alt for å gi forbrukeren melka som hvite rasister fortjener. Du kan kalle oss intolerante, men ikke for melkesukker!

Denne artikkelen er i si heilskap heilsponsa av Heil mjølk.