Tidløse Tidenes egen plussavis! I stedet for å søke etter kunnskap og viten på Internett kan du nå betale en tiende av lønna di for å få tilgang til TTs formidable klipp og lim-artikler spekket med svart/hvitt-bilder i alle farger.

Nytt av året er at du også kan melde på alle dine familiemedlemmer eller andre i din husstand og de blir ikke trukket et øre mer enn 10 % av lønna si de heller.

Er du usikker på om du egentlig er for kort, for feit og har for liten penis, kan du få dine verste komplekser bekreftet for bare en tiendedel av lønna di.

Er dette første gang du skriver abonnement på Tidløse Tiende trekker vi deg automatisk ti prosentpoeng ekstra på den første måneden. Minus minus gir som kjent pluss og du beholder 80 % av lønna! En plussak er en plussak!

 • Kvinne smittet og drept på åpen gate
  En kvinne i 50-årene er erklært død på stedet etter at hun ble smittet av koronaviruset. Tre personer er siktet i saken og alle tre er i varetekt hos politiet.
 • Oslo blir zoologisk hage
  Det kan kanskje virke som en usannsynlig utopi for mange, men forberedelsene er godt i gang og byregjeringen ser for seg at nye Oslo kan stå klart allerede i 2025. For bare en håndfull år siden så Oslo ut som […]
 • Babord vil utvide abortgrensa
  Det norske lovverket sier at mor kan bestemme når hun vil drepe barnet sitt fram til 12 uker etter samleie. Etter dette vil Staten vurdere om det er behov for avlivning. I dag er det Staten som tar hånd om likene hvis det er Statens avgjørelse om abort. Landsmøtet vedtok at de vil utvide grensa for å minske presset på statlige massegraver.
 • Tar et oppgjør med trynefaktor­profilering
  Det går ikke én eneste dag uten at Arnt-Karsten N. Berg blir stoppet av politiet på gata og spurt hva slags ærend han er ute i. Nå vil Berg skape oppmerksomhet rundt trynefaktorprofileringen av bankranere.
 • (+) Mann står fram som hetero
  I disse dager hvor Gud og hvermann står fram som stolte homofile er det lenge siden vi har sett noen offentlig innrømme at de er av den tradisjonelle typen. Hans Bengel er en slik. Det står respekt av en slik […]