Tidløse Tidenes egen plussavis! I stedet for å søke etter kunnskap og viten på Internett kan du nå betale en tiende av lønna di for å få tilgang til TTs formidable klipp og lim-artikler spekket med svart/hvitt-bilder i alle farger.

Nytt av året er at du også kan melde på alle dine familiemedlemmer eller andre i din husstand og de blir ikke trukket et øre mer enn 10 % av lønna si de heller.

Er du usikker på om du egentlig er for kort, for feit og har for liten penis, kan du få dine verste komplekser bekreftet for bare en tiendedel av lønna di.

Er dette første gang du skriver abonnement på Tidløse Tiende trekker vi deg automatisk ti prosentpoeng ekstra på den første måneden. Minus minus gir som kjent pluss og du beholder 80 % av lønna! En plussak er en plussak!

 • (+) k-Dawgs beste vegan­­oppskrifter
  Vil du leve bærekraftig, men sliter med å finne oppskriftene som gjør middagen både næringsrik og smakfull? Tidløse Tiende vet råd! Sammen med den nyfrelste veganeren k-Dawg, har vi sortert og funnet fram til de ti aller beste oppskriftene.
 • (+) Slik blir du ekspert uten å lære deg noe
  Har du tenkt over hvor mange eksperter som uttaler seg i media hver dag? Lurer du på hvordan staten har kapasitet til å utdanne så mange eksperter på alt? Har du alltid tenkt at du har en ekspert inni deg som venter på et tema å mene alt om? Følg lenken nå!
 • (+) Mann står fram som hetero
  I disse dager hvor Gud og hvermann står fram som stolte homofile er det lenge siden vi har sett noen offentlig innrømme at de er av den tradisjonelle typen. Hans Bengel er en slik. Det står respekt av en slik […]
 • (+) Livet snudd på hodet etter smøring
  Veganer og miljøaktivist Ohwe Grønn fikk livet fullstendig snudd på hodet etter han ble fersket i å ta imot smøring fra en soyalobbyist da han fungerte som leder i Melodipartiet de Grønne. Grønn var den som selv tok initiativet til […]
 • (+) Fra jord er du kommet…
  Best kjent i bygda som Blomster-Paul, var han den alle gikk til om de trengte råd og hjelp om alle sine hagelige sysler. Etter at Paul Schøll vandret hen til de evige blomsterenger i fjor vinter ble han i sin […]