Naken kvinne funnet i blodbad

Ha det på badet: Marion Krane gjør ikke skam på uttrykket «blodbad».

Marion Krane (21) (over), ble funnet naken og lemlestet i sitt eget badekar. Hun ble funnet av sin venninne bare få timer etter drapet fant sted og drapsmannen ble funnet sovende i en sofa i Marions stue.

Pasient: Arkheim Asyl tar hånd om den siktede drapsmannen.

Den angivelige drapsmannen hadde flere dødelige sår og var så neddopet på ymse smertestillende medikamenter (inkludert et stoff som ennå ikke er blitt identifisert) at han nesten ikke var til å redde. Drapet på Marion Krane anses som så kaldblodig at mannen nå blir holdt i varetekt på Arkheim Asyl for videre undersøkelser. Det skal her avgjøres om mannen er for sinnssyk til å gjennomgå ordinær rettsgang. Venninna uttrykte i et intervju at scenen for drapet var som tatt fra en gammel svart/hvitt-thriller. 

Blodige filler

Noen få kilometer fra Marion Kranes hus, ble det funnet noen blodige filler av en istykkerrevet singlet i skogen. Disse er trodd å tilhøre mannen som ble funnet i Kranes sofa. Sårene mannen hadde passer fint sammen med skadene funnet på singleten. Politiet prøver fremdeles å finne ut hvem som i utgangspunktet kan ha skadet mannen. 

3F kjøper rettighetene

Det kontroversielle filmselskapet 3F er allerede i forhandlinger om å gjøre drapet på Marion Krane til en film. Kenny Wang sier til TT at hendelsen vil bli utgangspunkt for en episode i en serie han for tiden produserer sammen med Daniel Dahl