Snusnød lærer ikke naken kvinne spinne

Natt til i dag ble en ung kvinne observert i nettoen tassende langs veien inn til Høgskolen.

Hun skal etter  sigende ha vært så nøden etter snus, at selv uten klær, hadde hun like greit bestemt seg for å ta turen fra sine foreldres hus og hele veien opp til Statoil.

Stor sprut

Det verste med denne hendelsen var ikke nakenheten, dog. For passerende i bil kom unge Hermod Evensen kjørende hjem fra nattevakt på kjøpesenteret og fikk øye på dette vakre synet av en kvinne, som i de sterke lysene fra billyktene hans virket mer som en Nøkken som lurte ham ut i vannet. Og det var nettopp det som skjedde. Hermod klarte ikke følge med på veien og kjørte rett i en brannhydrant og ble vasket ned av spruten som sto ut av den.

Ikke snusfornuftig

Jenta som bare ønsket en seg litt nikotin endte opp med å totalvrake en Toyata Avensis 99-modell. Hermod Evensen trekker litt på skuldrene i snakk med avisa.

«Jeg syntes det var verdt det, jeg. For etter jeg kræsja, så ble også jenta neddynket i vann og den flotte kroppen hennes glinset i månelyset.»

Bare en liten dåse

Jenta som ikke vil gå ut med navn, fikk endelig tak på sin lille dåse med snus, og syntes det hele var begredelig for Hermod, men uttalte også at hun ikke kunne ta på seg ansvaret for hva Gud hadde skapt og at det ikke var hennes feil at hun hadde så fine kurver og så vakre lyse lokker.

Våt hele veien hjem

Jenta skal også ha gått hele veien hjem etter hun kjøpte snusen, uten å tørke seg, og skal man tro forbipasserende, så hadde hun en stor bjørn i buskene luskende etter seg hele veien til døra. Det virket som om han passet på at ingenting skulle skje henne.