18 barn funnet døde

Får Fritzl til å fortone seg som en speidergutt: I kjelleren på dette huset fant politiet til sammen 18 døde barneskoleelever. Alle mellom 11 og 12 år.

Etter at en jogger ble funnet kvalt i en grøftekant fredag, ble det gjort en rutinesjekk av hans dødsbo for å finne mulige årsaker til hans død.

I løpet av rutinesjekken fant politiet en boltet dør i den tilsynelatende ordinære potetkjelleren til mannen, ned til enda en kjeller. Der nede ble de først møtt av en uendelig stank og det åpenbarte seg 18 barn i tolvårs-alderen, alle i forskjellig forfatning, men alle døde. Politiet vil ikke på dette tidspunkt gå ut med verken den øvrige tilstanden på barnelikene eller navnet på mannen som eide huset, av hensyn til de pårørende.

Talslesbe ved feministisk, kjønnskvotert og mannsdiskriminerende politidirektorat Inge Marta Tvekjønnsen kan, uten oppfordring, fortelle oss at hun ikke ble politi for å bevise noe, før hun også likevel kan konstatere at barna på en eller annen måte har blitt sultet, torturert eller voldtatt i hjel og at de ikke er i stand til å identifisere mange av likene. De brutale handlingene som er påført barna er så ekstreme at politiet har hver sin personlige psykolog med seg i rydningsarbeidet. En av psykologene har anonymt uttrykt at synet som slo mot ham når han entret kjelleren får Josef Fritzl til å fortone seg som en speidergutt. 

«Med en slik fantasi […] kunne mannen antakelig gjort det stort i voldsfilmindustrien.»

Han la også til, at med en slik fantasi som kreves for å kunne drepe så mange barn på så vidt forskjellige og grusomme måter, så kunne mannen antakelig gjort det stort i voldsfilmindustrien. Senere åpenbarte det seg hvor rett psykologen kanskje hadde, da politiet fant ut at mannen har hatt en hobby med å lage voldsfilmer på studentbudsjett og har vitterlig også brukt barna i mange av disse filmene.

Årsaken til at mannen ble drept er fortsatt ukjent, men skader påført som ikke direkte førte til hans død tyder på at han har blitt nedkjørt. Politiet liker ikke å spekulere uten at de vet for mye om det, men de gjør det likevel og har dermed allerede konkludert med at mannen ble kvalt med skjerfet sitt av samme person som minutter før kjørte ham ned i veien like ved.

Bortsett fra blod i snøen har ikke politiet noen andre spor å følge i søken etter gjerningsmannen. TT kommer tilbake med mer etter som saken utvikler seg.