Hjernemasse i snøen

Naturskjønne omgivelser for et grusomt syn: Snaue 70 meter bak grantrærne til høyre i bildet fant tømmerhoggeren mer enn han lette etter.

Mandag morgen fant en tømmerhogger slintrer med blod og gørr når han blinket ut trærne for neste hogst.

Han trodde først det tilhørte en rev eller ei gaupe, men til hans store forskrekkelse fant han en mann med hull i hodet bare noen meter ifra. Politiet utelukker ikke at mannen tok selvmord, men finner det mistenkelig at de ikke fant noe skytevåpen i nærheten. Mannen ble identifisert uten at politiet vil ut med noen navn på dette tidspunktet fordi denne mannen kobles opp mot funnet av et lik tidligere samme dag når Tonje Smith (14) ble funnet partert i boligen sin. Her hadde hun ligget i flere dager før melkemannen fulgte en ful eim inn i huset hennes og fant henne stykket opp på soverommet. Tonjes far er innsatt på Arkheim Asyl, og politiet utelukker ikke at han kan ha noe med drapet å gjøre fra innsiden.

Massive mengder blod

Ikke langt fra stedet hvor mannen ble funnet separert fra hjernen sin, ble det funnet flere blodspor, og disse sporene finnes igjen i skogen over et stort område. Tidlig testing av blodet viser at det er fra ett og samme menneske. Dette er veldig besnærende siden blodmengden som er funnet, langt overstiger mengden i en vanlig menneskekropp. Grundigere tester vil vise om dette bare er feilmålinger.