(+) Livet snudd på hodet etter smøring

Smøring på godt norsk: Ohwe Grønn innrømmer at han burde luktet lunta da maten for en gangs skyld smakte bra.

Veganer og miljøaktivist Ohwe Grønn fikk livet fullstendig snudd på hodet etter han ble fersket i å ta imot smøring fra en soyalobbyist da han fungerte som leder i Miljøpartiet Soylent.

Grønn var den som selv tok initiativet til regelverket rundt smøring fordi det strider mot et vegansk levesett å bruke smør. Det hindrer dem jo selvsagt ikke i å lage seg selv dårlige erstatninger som skal minne om originalen, så det er helt innenfor lovverket i Soylent å ta imot margarining, som jo er direkte plantebasert og dermed ikke skader dyr. Margarining er ei heller spesielt uvanlig i disse politiske kretser og en helt legitim måte å skaffe seg innflytelse sammen med scoring av sosiale poeng.

Det var på landsstyremøtet i Miljøpartiet Soylent i 2016 at det utenkelige skulle skje: At Grønn selv skulle gjøre dødssynd nummer 1 i hans omgangskrets. 

«Veganisme er en levemåte som søker å ekskludere, så langt som mulig og praktiserbart, alle former for utnyttelse av og grusomhet mot dyr for mat, klær eller andre formål»

– Norsk Vegansamfunn

Koldtbordet var som i alle tidligere landsmøter dekket med det beste fra veganerspisekartet. Alt fra smakfulle agurker til saftige bjørkerøtter. Men mest av alt gleder de seg til menneskekjøtt, som er deres hovedkilde til proteiner siden de ikke er tillatt å spise dyr… [Les resten i Tidløse Tiende!]