(+) Mann står fram som hetero

I disse dager hvor Gud og hvermann står fram som stolte homofile er det lenge siden vi har sett noen offentlig innrømme at de er av den tradisjonelle typen. Hans Bengel er en slik.

Det står respekt av en slik tilståelse. Alle vet at en slik offentlig innrømmelse innebærer nedsatte privilegier, utstøtelse i arbeidslivet, mindre spalteplass og generelt mindre sympati fra samfunnet.

Likevel velger du å stå fram?

– For meg var det ikke engang under vurdering å ikke gjøre det. Jeg har alltid vært heterofil. Siden jeg bladde i min mors undertøyskataloger fra jeg var åtte år har jeg alltid visst at jeg var spesiell. Tynne jenter i bikini var det fineste jeg visste. Selv om penisen var så liten at den måtte dras med to fingre skulle det fortsatt dras, sier Bengel i et intervju med TT.

Vonde minner: Bengel husker godt kveldene på byen han måtte styre unna kvinnene og late som han likte å egle seg inn på mannfolka.

Du er den første i Norge som står fram som heterofil, hva tror du om reaksjonene?

– Jeg er forbauset over at ingen har gjort det før meg, for vi er ikke en liten gruppe. Jeg kjenner mange, til og med der jeg jobber, som er heterofile. De som kommer til å skrike høyest om dette er nok de som ikke er hetero selv.

Hva tror du er grunnen til at ingen har stått fram før deg?

– På det tidspunktet folk er klar over at du står for tradisjonelle kjønnsverdier, så vil du bli utsatt for en masse antakelser om at du er en kjøttspisende, puppeelskende neandertal som ikke er sofistikert nok til å verken klare en moderne jobb eller kunne stemme ved stortingsvalg. De vil også anta at fordi du liker jenter at du liker ALLE jenter og dermed per definisjon er pedofil. Det vil bli såre vanskelig å få en jobb etter en slik uttalelse.

Leder for APAMP (Alle paraseksuelle avvikere minus pedofile) Kjønnfrida Kurtstein har dette å si til TT før han/hun/det/de skal tale på foreningens hastesamling i morgen:

– Vi kommer ikke med noen offentlig uttalelse før etter hastemøtet, men jeg kan si så mye som at dette er et stort sted tilbake for frihet og demokrati. Her har vi kjempet for at alle unaturlige evolusjonstridige filier skal godtas i samfunnet og så kommer Hr. Bengel og skilter for hele verden at det liksom skal være helt ok å gjøre det naturen skapte oss til. Da blir det mye vanskeligere for oss å møte aksept for våre sære seksuelle tilnærmelser. Nå blir det snart ingenting i veien for at alle de 97 %-ene med heterofile står fram som det er det naturligste i verden.

Les resten av intervjuet i Tidløse Tiende!