Fem drept når psykopat rømmer galehus

Lege i frakk jakter psykopat med øks: I et forsøk på å stoppe psykopaten som rømte fra Arkheim Asyl i morges døde Fridtjof Wilhelmsen momentant i et fall over sin egen øks.

Det som skulle være en vanlig dag på jobb for de fire ansatte på avdeling 7G, ble i stedet et grusomt mareritt som ingen våknet opp i fra, bortsett fra psykopaten selv. Med i fallet ble også en politimann som holdt vakt på stedet.

I dag morges, siden ingen tok telefonen på Avdeling 7G på Arkheim Asyl og ingen fikk tak i politimannen som var utstasjonert for å passe på en ikke navngitte psykopat, så ringte i stedet alarmen hos politiet. Politiet rykket raskt ut, men ikke i tide til å redde de totalt fem menneskene som mistet livet i dag. Alt tyder på at det er den rømte pasienten og psykopaten tiltalt for det bestialske badekardrapet på Marion Krane, som står bak drapene.

Våknet fra koma

Psykopaten som nå er på frifot har ligget i koma i flere måneder siden han ble funnet på åstedet for drapet på Marion Krane. Legene har vurdert komaen som så dyp at drapsmannen ble flyttet til en mindre sikker avdeling med bare én utstasjonert politimann til å passe på. Heldigvis sparte de så mye penger på dette, at de nå har råd til å vaske opp igjen alt blodet, betale alle begravelsene og i tillegg ansette nye folk. Så økonomene er mer framsynte enn vi kanskje tror.

Lege i frakk jakter psykopat med øks

Det første som møtte politimennene på tur opp til Arkheim Asyl var liket av lege ved asylet; Fridtjof Wilhelmsen. Hans hodet var kløyvd på en brannøks. Pressetalsmann i politiet forteller TT at de anslår at han har jaktet psykopaten ut i skogen, men han har sklidd på snøen i sine 12000 kroners mokasiner og falt over sin egen øks. Om psykopaten var vitne til selvdrapet, vites ei. Han blir uansett siktet for drapet, sånn i tilfelle. Det tar seg bedre ut på papiret enn klønete leger, da Norge allerede har nok av dem, uttaler politiet.

Drapsattest signert, rødt på hvitt

Inne på avdelingen ble politiet møtt av et postmoderne syn av rødt på hvitt. Psykopaten hadde drept tre til av asylets ansatte, en sykesøster og to «mannlige» sykepleiere. I tillegg hadde han knekt nakken på en politimann i rømningen. Sykesøster Solveig Vestern ble drept med et pistolskudd til hodet, men tidlige analyser av drapsstedet viser at blodet også tilhørte psykopaten. Mengden blod psykopaten kan ha mistet tilsier at han må ha blitt såpass skadet, at det burde være mulig å gjenkjenne ham på åpen gate, enten ved at han halter, holder seg til magen, eller med den ene armen i fatle. Politiet ber derfor publikum om å se etter noen som ser så skadet ut at de bør søke legehjelp, men ennå ikke har gjort det.

Fortsatt på rømmen

Dessverre for politiet, så har ikke psykopaten etterlatt seg noe blodspor, så de har ikke en fjerneste anelse av hvor han kan befinne seg. Det eneste de kan si, er at de ikke kunne finne igjen hans opprinnelige klær fra arrestasjonen for tre måneder siden, og at han derfor muligens er kledd i mørkeblå olabukse, svart skinnjakke, hvit singlet og bærende på en gaffateip.